Geen producten (0)

 

 Over ons  

Kadopapier.net is een onderdeel van Brabantse Verpakkingshandel B.V. Ons bedrijf levert naast industriële verpakkingsmaterialen nu ook erg veel op het gebied van kado- en webshopverpakkingen.

 

Afhalen en Verzenden: Het meeste hebben we op voorraad en kan dus ook afgehaald worden bij ons magazijn in Oss. Let op: wij hebben geen kasgeld dus alléén pinbetalingen. Natuurlijk sturen wij het ook voor u op tegen een gunstig tarief. Bestellingen vanaf € 100,= euro versturen wij gratis in Nederland, onder de € 100,= vragen wij € 5,95 bijdrage in de verzendkosten. Zendingen naar België en Duitsland versturen wij voor € 9.50.

Prijzen: Wij werken met staffelprijzen; des te meer u bestelt, des te lager de prijs. Bent u geïnteresseerd in grotere afnames dan in de webshop vermeld staan bel ons dan voor superscherpe prijzen! Al onze prijzen zijn excl. BTW.

Kleuren: Wij werken heel veel met kleuren en besteden daarom ook heel veel aandacht aan de foto's van de producten. Wij zorgen ervoor dat de werkelijke kleuren exact overeenkomen op onze gecallibreerde monitoren. Helaas geven niet alle monitoren kleuren hetzelfde weer en kan de kleur op uw monitor dus afwijken van de werkelijke kleur. Wij vragen u hiermee rekening te houden. Als u twijfelt u aan de kleur sturen wij u graag en gratis monsters. Wij nemen geen verantwoordelijkheid voor tegenvallende kleuren.

Retourneren: Iets besteld wat tegenvalt qua kleur of kwaliteit etc.? Geen probleem! U mag  het, voldoende gefrankeerd, binnen 14 dagen retour sturen. Wij storten dan per omgaande het goederenbedrag van uw bestelling terug op uw rekening. Wilt u de goederen ruilen dan sturen wij u (in NL) gratis de nieuwe bestelling. Buiten NL rekenen wij 50% van de verzendkosten. De retour regeling geldt voor onze reguliere voorraad artikelen.

 

Let op! : Artikelen die speciaal besteld, naamsgebonden of afgeprijsd zijn mogen niet geretourneerd worden.

 

Openingstijden: Wil u liever eerst even, geheel vrijblijvend, komen kijken: dan kan natuurlijk ook.  De openingstijden van de winkel zijn:

Maandag en Dinsdag gesloten  -  Woensdag geopend van 9.00 tot 21.00 uur.  -  Donderdag en Vrijdag geopend van 9.00 uur tot 17.00 uur. Op maandag en dinsdag kunt u terecht na afspraak. Webbestellingen worden op maandag en dinsdag wel verstuurd!

 

 

en ons adres:

Galliërshof 24

5349 BV  Oss.

Mocht u vragen hebben vinden wij het fijn als u even belt:

0412-488524

 

Wij zijn een groothandel die levert aan detailhandel. Let op: onze prijzen zijn excl. 21% BTW. Contante betalingen alleen met pin betaling aub. Wij hebben geen kasgeld.

BTW nummer: 8034.69.937.B02 / KvK 16038376

Bankrekening: NL12RABO0138881723

t.n.v. Brabantse Verpakkingshandel b.v.