Geen producten (0)

Groothandel Satijnen Cadeaulint.

Wij leveren 2 soorten Satijnlint; het doubleface satijnlint en het Poly Satijnlint. Beide in heel veel kleuren en dessinx. Al het satijnlint in onze webshop hebben we op voorraad en wordt, bij bestelling voor 13.00 uur, de volgende werkdag geleverd!

Waarom Satijnlint kopen bij Kadopapier.net?

  • vanaf € 1,95 per rol
  • keuze uit 33 kleuren
  • korting bij grotere afnames

Groothandel Satijnen Kadolint, effen kleuren satijnlint en satijnlint met stippen.

Het meest luxe cadeaulint wat wij hebben. Ons double face satijnlint  is een prachtige uitvoering cadeaulint met een licht glans. Aan allebei de kanten is het even mooi. Om satijnlint meer toegankelijk te maken hebben wij ook het polysatijn. Een kunststof uitvoering cadeaulint maar dan wel in de meest soepele en natuurgetrouwe uitvoering. Dit satijnlint heeft een mooie matglans en laat zich makkelijk verwerken. Een satijnlint waarmee u prima voor de dag kan komen. Voor nog meer feestgevoel hebben we satijnlint met glitters in verschillende breedtes. Al dit satijnlint hebben wij in heel veel mooie kleuren.

Voor de meer speelse uitstraling hebben we satijnlint met stippen, harten en nog veel meer.

Tip.

Speciaal voor onze klanten hebben wij diverse tips op onze webshop gezet voor het gebruik van lint. Klik hier om naar deze inpaktips te gaan.