Geen producten (0)

Soorten linten bij Kadopapier.net

Soorten linten bij Kadopapier.net

 

 

 

 

 

Een lijst met alle bij ons verkrijgbare lint, met daarbij een korte uitleg.

Krullinten

Krullinten zijn flexibele en decoratieve linten die gemakkelijk kunnen worden gekruld met behulp van een schaar. Ze zijn perfect voor het toevoegen van een feestelijk accent aan cadeaus en decoraties.

Kenmerken:

 • Materiaal: Plastic.
 • Breedte: Variabel (meestal tussen 5mm en 10mm).
 • Kleuren: Assortiment van heldere en levendige kleuren.
 • Toepassingen: Ideaal voor het verfraaien van cadeaus, bloemstukken, ballonnen, en andere decoratieve projecten.
 • Gebruiksgemak: Eenvoudig te krullen met een schaar voor decoratieve krullen en strikken.

Krullinten zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en kleuren, waardoor ze geschikt zijn voor allerlei gelegenheden, van verjaardagen tot bruiloften en feestdagen.

Soorten krullint verkrijgbaar bij Kadopapier.net :

Effen krullint : 

Het effen krullint is een veelzijdig en decoratief lint dat perfect is voor het verfraaien van cadeaus, bloemstukken, ballonnen en andere decoratieve projecten. Dit traditionele krullint is gemaakt van flexibel plastic en is verkrijgbaar in een breed scala aan heldere en levendige kleuren.

Kenmerken:

 • Materiaal: Het lint is gemaakt van hoogwaardig plastic, waardoor het flexibel en gemakkelijk te krullen is met een schaar.
 • Breedte: Het lint heeft een standaardbreedte van meestal tussen 5mm en 10mm, waardoor het geschikt is voor verschillende toepassingen.
 • Kleuren: Het effen krullint is verkrijgbaar in een assortiment van kleuren, variërend van klassieke tinten tot heldere en opvallende kleuren.
 • Toepassingen: Dit krullint is ideaal voor het toevoegen van een feestelijk accent aan cadeaus voor allerlei gelegenheden, van verjaardagen tot bruiloften en feestdagen. Het kan ook worden gebruikt voor het maken van decoratieve strikken en accenten voor ambachten en DIY-projecten.

Mat Krullint :

Het mat krullint is een eigentijds en stijlvol lint dat perfect is voor het verfraaien van cadeaus, decoraties en ambachtelijke projecten. In tegenstelling tot traditionele glanzende linten heeft het mat krullint een subtiele en verfijnde uitstraling, waardoor het een elegante touch toevoegt aan elke verpakking.

Kenmerken:

 • Materiaal: Het lint is gemaakt van hoogwaardig plastic met een matte afwerking, waardoor het een luxe uitstraling heeft.
 • Breedte: Het lint heeft een standaardbreedte van meestal tussen 5mm en 10mm, waardoor het geschikt is voor verschillende toepassingen.
 • Kleuren: Het mat krullint is verkrijgbaar in een assortiment van gedempte en moderne kleuren, waardoor het perfect is voor zowel subtiele als opvallende verpakkingen.
 • Toepassingen: Dit krullint is ideaal voor het creëren van elegante strikken en accenten voor geschenkverpakkingen, bloemstukken, feestdecoraties en meer. Het matte afwerking geeft een verfijnde touch aan elke creatie.

 


Parelmoer Krullint :

Het parelmoer krullint is een elegant en verfijnd lint dat een vleugje glamour toevoegt aan geschenkverpakkingen en decoraties. Met zijn subtiele glans en parelmoerachtige afwerking is dit lint perfect voor het creëren van luxe en stijlvolle presentaties.

Kenmerken:

 • Materiaal: Het lint is gemaakt van hoogwaardig plastic met een parelmoerachtige afwerking, waardoor het een elegante uitstraling heeft.
 • Breedte: Het lint heeft een standaardbreedte van meestal tussen 5mm en 10mm, waardoor het geschikt is voor verschillende toepassingen.
 • Kleuren: Het parelmoer krullint is verkrijgbaar in een assortiment van zachte en glinsterende kleuren, waardoor het perfect is voor verfijnde en luxe verpakkingen.
 • Toepassingen: Dit krullint is ideaal voor het toevoegen van een vleugje glamour aan geschenkverpakkingen voor speciale gelegenheden zoals bruiloften, jubilea en feestdagen. Het kan ook worden gebruikt voor het maken van decoratieve strikken en accenten voor bloemstukken, feestdecoraties en meer.

Krullint met Motief :

Krullint met motief

Het krullint met motief is een creatief en decoratief lint dat extra charme toevoegt aan geschenkverpakkingen en decoraties. Met zijn unieke patronen en ontwerpen is dit lint perfect voor het creëren van opvallende en persoonlijke presentaties.

Kenmerken:

 • Materiaal: Het lint is gemaakt van hoogwaardig plastic met een gedrukt motief, waardoor het een unieke uitstraling heeft.
 • Breedte: Het lint heeft een standaardbreedte van meestal tussen 5mm en 10mm, waardoor het geschikt is voor verschillende toepassingen.
 • Motieven: Het krullint met motief is verkrijgbaar in een assortiment van designs en patronen, zoals bloemen, strepen, stippen, en meer.
 • Kleuren: Het lint is beschikbaar in diverse kleurencombinaties, waardoor er voor elke gelegenheid een passend motief te vinden is.
 • Toepassingen: Dit krullint is ideaal voor het toevoegen van een speelse en persoonlijke touch aan geschenkverpakkingen voor verjaardagen, feesten, en andere speciale gelegenheden. Het kan ook worden gebruikt voor het maken van decoratieve strikken en accenten voor ambachtelijke projecten en DIY-decoraties.

Paperlook Krullint :

Paperlook krullint

Het paperlook krullint is een trendy en veelzijdig lint dat de uitstraling heeft van papier, maar de flexibiliteit en duurzaamheid van plastic. Met zijn natuurlijke en rustieke uitstraling is dit lint perfect voor het verfraaien van geschenkverpakkingen en decoraties met een organische touch.

Kenmerken:

 • Materiaal: Het lint is gemaakt van hoogwaardig plastic met een matte afwerking die lijkt op papier, maar flexibel en duurzaam is.
 • Breedte: Het lint heeft een standaardbreedte van meestal tussen 5mm en 10mm, waardoor het geschikt is voor verschillende toepassingen.
 • Kleuren: Het paperlook krullint is verkrijgbaar in een assortiment van natuurlijke en neutrale tinten, zoals kraftbruin, wit en pastelkleuren.
 • Toepassingen: Dit krullint is ideaal voor het toevoegen van een rustieke en organische uitstraling aan geschenkverpakkingen voor speciale gelegenheden zoals bruiloften, babyshowers en feesten. Het kan ook worden gebruikt voor het maken van decoratieve strikken en accenten voor ambachtelijke projecten en DIY-decoraties.

Silky Metal Krullint :

silky metal krullint

Het Silky Metal krullint is een verfijnd en luxueus lint dat een vleugje elegantie toevoegt aan geschenkverpakkingen en decoraties. Met zijn zijdeachtige textuur en metalen afwerking is dit lint perfect voor het creëren van glamoureuze en stijlvolle presentaties.

Kenmerken:

 • Materiaal: Het lint is gemaakt van hoogwaardig plastic met een zijdeachtige textuur en een metallic afwerking, waardoor het een luxe uitstraling heeft.
 • Breedte: Het lint heeft een standaardbreedte van meestal tussen 5mm en 10mm, waardoor het geschikt is voor verschillende toepassingen.
 • Kleuren: Het Silky Metal krullint is verkrijgbaar in een assortiment van metallic tinten, zoals goud, zilver, koper en brons.
 • Toepassingen: Dit krullint is ideaal voor het toevoegen van een vleugje glamour aan geschenkverpakkingen voor speciale gelegenheden zoals bruiloften, jubilea en feestdagen. Het zijdeachtige materiaal en de metallic afwerking geven een luxe uitstraling aan elke presentatie.

Metallic Krullint :

metallic-krullint-fuchsia

Het metallic krullint is een glanzend en opvallend lint dat een vleugje glamour toevoegt aan geschenkverpakkingen en decoraties. Met zijn reflecterende metallic afwerking is dit lint perfect voor het creëren van feestelijke en luxe presentaties.

Kenmerken:

 • Materiaal: Het lint is gemaakt van hoogwaardig plastic met een glanzende metallic afwerking, waardoor het een opvallende uitstraling heeft.
 • Breedte: Het lint heeft een standaardbreedte van meestal tussen 5mm en 10mm, waardoor het geschikt is voor verschillende toepassingen.
 • Kleuren: Het metallic krullint is verkrijgbaar in een assortiment van metallic tinten, zoals goud, zilver, koper en brons.
 • Toepassingen: Dit krullint is ideaal voor het toevoegen van een vleugje glamour aan geschenkverpakkingen voor speciale gelegenheden zoals feesten, bruiloften en jubilea. De reflecterende metallic afwerking zorgt voor een luxe uitstraling en trekt de aandacht naar het cadeau.

Satijnlint

Het satijnen lint is een elegant en luxueus lint dat perfect is voor het verfraaien van geschenkverpakkingen, decoraties en ambachtelijke projecten. Met zijn zijdeachtige afwerking en heldere kleuren voegt dit lint een vleugje glamour toe aan elke creatie.

Kenmerken:

 • Materiaal: Het lint is gemaakt van hoogwaardig satijnmateriaal met een zijdeachtige textuur en glans, waardoor het een luxe uitstraling heeft.
 • Breedte: Het satijnen lint is verkrijgbaar in verschillende breedtes, variërend van smal tot breed, waardoor het geschikt is voor diverse toepassingen.
 • Kleuren: Het lint is beschikbaar in een uitgebreid assortiment van heldere en levendige kleuren, waardoor er voor elke gelegenheid en thema een passende kleur te vinden is.
 • Toepassingen: Dit satijnen lint is ideaal voor het maken van decoratieve strikken, accenten en randen voor geschenkverpakkingen, bloemstukken, trouwdecoraties, en nog veel meer. Het kan ook worden gebruikt voor het decoreren van kaarten, scrapbooks en andere creatieve projecten.

Double Face Satijnlint

Het double face satijnen lint is een luxe en veelzijdig lint dat aan beide zijden dezelfde gladde satijnen afwerking heeft. Met zijn hoogwaardige kwaliteit en elegante uitstraling is dit lint perfect voor het maken van prachtige strikken, decoraties en accenten voor geschenkverpakkingen en ambachtelijke projecten.

Kenmerken:

 • Materiaal: Het lint is gemaakt van hoogwaardig satijnmateriaal met een gladde en glanzende afwerking aan beide zijden, waardoor het een luxe uitstraling heeft.
 • Breedte: Het double face satijnen lint is verkrijgbaar in verschillende breedtes, variërend van smal tot breed, waardoor het geschikt is voor diverse toepassingen.
 • Kleuren: Het lint is beschikbaar in een uitgebreid assortiment van heldere en levendige kleuren, waardoor er voor elke gelegenheid en thema een passende kleur te vinden is.
 • Toepassingen: Dit double face satijnen lint is ideaal voor het maken van decoratieve strikken, randen en accenten voor geschenkverpakkingen, trouwdecoraties, bloemstukken en nog veel meer. Dankzij de dubbelzijdige afwerking kun je beide zijden van het lint gebruiken voor een symmetrisch effect.

Polysatijnlint

Het polysatijnen lint is een veelzijdig en duurzaam lint dat perfect is voor het verfraaien van geschenkverpakkingen, decoraties en ambachtelijke projecten. Met zijn gladde en glanzende afwerking biedt dit lint een luxe uitstraling en veelzijdige toepassingsmogelijkheden.

Kenmerken:

 • Materiaal: Het lint is gemaakt van hoogwaardig polyester materiaal met een gladde en glanzende afwerking, waardoor het een luxe uitstraling heeft.
 • Breedte: Het polysatijnen lint is verkrijgbaar in verschillende breedtes, variërend van smal tot breed, waardoor het geschikt is voor diverse toepassingen.
 • Kleuren: Het lint is beschikbaar in een uitgebreid assortiment van heldere en levendige kleuren, waardoor er voor elke gelegenheid en thema een passende kleur te vinden is.
 • Toepassingen: Dit polysatijnen lint is ideaal voor het maken van decoratieve strikken, accenten en randen voor geschenkverpakkingen, trouwdecoraties, bloemstukken en nog veel meer. Het is ook geschikt voor het decoreren van kaarten, scrapbooks en andere creatieve projecten.

Hier is een beschrijving van het fantasie satijnen lint op Kadopapier.net:


Fantasie Satijnlint

Het fantasie satijnen lint is een uniek en speels lint dat een creatief element toevoegt aan geschenkverpakkingen, decoraties en ambachtelijke projecten. Met zijn levendige kleuren en opvallende patronen biedt dit lint eindeloze mogelijkheden voor het creëren van unieke en fantasierijke creaties.

Kenmerken:

 • Materiaal: Het lint is gemaakt van hoogwaardig satijnmateriaal met een gladde en glanzende afwerking, waardoor het een luxe uitstraling heeft.
 • Patronen: Het fantasie satijnen lint is verkrijgbaar in verschillende opvallende patronen, zoals bloemen, strepen, stippen, en nog veel meer. Deze patronen voegen een speels en creatief element toe aan geschenkverpakkingen en decoraties.
 • Breedte: Het lint is verkrijgbaar in verschillende breedtes, variërend van smal tot breed, waardoor het geschikt is voor diverse toepassingen.
 • Kleuren: Het lint is beschikbaar in een uitgebreid assortiment van levendige en kleurrijke tinten, waardoor er voor elke gelegenheid en thema een passende kleur en patroon te vinden is.
 • Toepassingen: Dit fantasie satijnen lint is ideaal voor het toevoegen van een speels en creatief element aan geschenkverpakkingen, feestdecoraties, bloemstukken, kaarten, scrapbooks en andere creatieve projecten.

 Wired Taftlint

Het Wired Taftlint, beschikbaar op Kadopapier.net, is een veelzijdig en elegant lint dat een prachtige finishing touch toevoegt aan geschenkverpakkingen, decoraties en ambachtelijke projecten. Met zijn unieke eigenschappen is dit lint ideaal voor het creëren van prachtige en professioneel ogende creaties.

Kenmerken:

 • Materiaal: Het Wired Taftlint is gemaakt van hoogwaardig taftmateriaal met een satijnen afwerking, waardoor het een luxueuze uitstraling heeft.
 • Draadrand: Dit lint is voorzien van een subtiel ingebedde draadrand langs de randen, waardoor het lint stevigheid en vormbaarheid krijgt. Hierdoor behoudt het lint zijn vorm en is het gemakkelijk te vormen tot decoratieve strikken en accenten.
 • Breedte: Het Wired Taftlint is verkrijgbaar in verschillende breedtes, waardoor het geschikt is voor diverse toepassingen en creatieve projecten.
 • Kleuren: Het lint is beschikbaar in een scala aan prachtige en levendige kleuren, waardoor er voor elke gelegenheid en thema een passende kleur te vinden is.
 • Toepassingen: Dit Wired Taftlint is ideaal voor het maken van decoratieve strikken, randen en accenten voor geschenkverpakkingen, bloemstukken, trouwdecoraties en meer. Dankzij de draadrand is het lint gemakkelijk te vormen en te manipuleren, waardoor je eindeloze mogelijkheden hebt voor creatieve projecten.

Hier is een beschrijving van het organza lint op Kadopapier.net:


Organza lint

Het organza lint is een elegant en licht lint dat bekend staat om zijn transparante en glanzende uitstraling. Met zijn delicate textuur en subtiele glans is dit lint perfect voor het verfraaien van geschenkverpakkingen, decoraties en ambachtelijke projecten.

Kenmerken:

 • Materiaal: Het lint is gemaakt van hoogwaardig organza materiaal, een lichte en doorschijnende stof met een subtiele glans, waardoor het een verfijnde uitstraling heeft.
 • Breedte: Het organza lint is verkrijgbaar in verschillende breedtes, variërend van smal tot breed, waardoor het geschikt is voor diverse toepassingen.
 • Kleuren: Het lint is beschikbaar in een uitgebreid assortiment van heldere en levendige kleuren, waardoor er voor elke gelegenheid en thema een passende kleur te vinden is.
 • Toepassingen: Dit organza lint is ideaal voor het maken van decoratieve strikken, randen en accenten voor geschenkverpakkingen, trouwdecoraties, bloemstukken en meer. Het kan ook worden gebruikt voor het decoreren van kaarten, scrapbooks en andere creatieve projecten.

Organza lint met geweven rand

Het organza lint met geweven rand is een prachtig en verfijnd lint dat een elegante touch toevoegt aan geschenkverpakkingen, decoraties en ambachtelijke projecten. Met zijn subtiele geweven rand en delicate textuur is dit lint perfect voor het creëren van stijlvolle en sfeervolle creaties.

Kenmerken:

 • Materiaal: Het lint is gemaakt van hoogwaardig organza materiaal met een subtiele glans en transparante textuur, waardoor het een verfijnde uitstraling heeft.
 • Geweven rand: Dit organza lint is voorzien van een fijne geweven rand langs de randen, waardoor het lint een extra dimensie krijgt en een vleugje elegantie toevoegt aan je creaties.
 • Breedte: Het organza lint met geweven rand is verkrijgbaar in verschillende breedtes, variërend van smal tot breed, waardoor het geschikt is voor diverse toepassingen.
 • Kleuren: Het lint is beschikbaar in een uitgebreid assortiment van heldere en levendige kleuren, waardoor er voor elke gelegenheid en thema een passende kleur te vinden is.
 • Toepassingen: Dit organza lint met geweven rand is ideaal voor het maken van decoratieve strikken, randen en accenten voor geschenkverpakkingen, trouwdecoraties, bloemstukken en meer. Het kan ook worden gebruikt voor het decoreren van kaarten, scrapbooks en andere creatieve projecten.

Voile lint met gesneden rand

Het voile lint met gesneden rand is een elegant en licht lint dat perfect is voor het verfraaien van geschenkverpakkingen, decoraties en ambachtelijke projecten. Met zijn transparante textuur en fijne gesneden rand voegt dit lint een delicate en verfijnde touch toe aan al je creaties.

Kenmerken:

 • Materiaal: Het lint is gemaakt van hoogwaardig voile materiaal, een lichte en doorschijnende stof met een delicate textuur, waardoor het een verfijnde uitstraling heeft.
 • Gesneden rand: Dit voile lint is voorzien van een fijn gesneden rand langs de randen, waardoor het lint een subtiele en elegante afwerking krijgt.
 • Breedte: Het voile lint met gesneden rand is verkrijgbaar in verschillende breedtes, variërend van smal tot breed, waardoor het geschikt is voor diverse toepassingen.
 • Kleuren: Het lint is beschikbaar in een uitgebreid assortiment van zachte en subtiele kleuren, waardoor er voor elke gelegenheid en thema een passende kleur te vinden is.
 • Toepassingen: Dit voile lint met gesneden rand is ideaal voor het maken van decoratieve strikken, randen en accenten voor geschenkverpakkingen, trouwdecoraties, bloemstukken en meer. Het kan ook worden gebruikt voor het decoreren van kaarten, scrapbooks en andere creatieve projecten.

Wired Organza lint

Het wired organza lint is een veelzijdig en elegant lint dat ideaal is voor het verfraaien van geschenkverpakkingen, decoraties en ambachtelijke projecten. Met zijn transparante textuur en ingebedde draadrand biedt dit lint eindeloze mogelijkheden voor het creëren van prachtige en professioneel ogende creaties.

Kenmerken:

 • Materiaal: Het lint is gemaakt van hoogwaardig organza materiaal, een lichte en doorschijnende stof met een subtiele glans, waardoor het een verfijnde uitstraling heeft. Het lint is voorzien van een ingebedde draadrand, die het lint stevigheid en vormbaarheid geeft.
 • Draadrand: De ingebedde draadrand langs de randen van het lint zorgt ervoor dat het lint zijn vorm behoudt en gemakkelijk te vormen is tot decoratieve strikken, randen en accenten.
 • Breedte: Het wired organza lint is verkrijgbaar in verschillende breedtes, variërend van smal tot breed, waardoor het geschikt is voor diverse toepassingen en creatieve projecten.
 • Kleuren: Het lint is beschikbaar in een uitgebreid assortiment van heldere en levendige kleuren, waardoor er voor elke gelegenheid en thema een passende kleur te vinden is.
 • Toepassingen: Dit wired organza lint is ideaal voor het maken van decoratieve strikken, randen en accenten voor geschenkverpakkingen, trouwdecoraties, bloemstukken en meer. Dankzij de draadrand is het lint gemakkelijk te vormen en te manipuleren, waardoor je eindeloze mogelijkheden hebt voor creatieve projecten.

Papieren Tekstlint

Het papieren tekstlint is een uniek en veelzijdig lint dat ideaal is voor het toevoegen van een persoonlijk en betekenisvol element aan geschenkverpakkingen, decoraties en ambachtelijke projecten. Met zijn speciale papieren constructie en bedrukbare oppervlak biedt dit lint eindeloze mogelijkheden voor het overbrengen van boodschappen, wensen en felicitaties.

Kenmerken:

 • Materiaal: Het lint is gemaakt van hoogwaardig papier, waardoor het een stevig en toch flexibel materiaal is dat gemakkelijk te manipuleren is. Het oppervlak van het lint is bedrukbaar, wat betekent dat het kan worden bedrukt met tekst, afbeeldingen of ontwerpen naar keuze.
 • Bedrukbaar: Het papieren tekstlint is perfect voor het bedrukken van persoonlijke boodschappen, namen, datums, felicitaties, quotes en meer. Dankzij het bedrukbare oppervlak kun je creatief zijn en unieke linten maken die perfect passen bij de gelegenheid.
 • Breedte: Het papieren tekstlint is verkrijgbaar in verschillende breedtes, variërend van smal tot breed, waardoor het geschikt is voor diverse toepassingen en creatieve projecten.
 • Kleuren: Het lint is beschikbaar in een uitgebreid assortiment van effen kleuren, waardoor er voor elke gelegenheid en thema een passende kleur te vinden is.
 • Toepassingen: Dit papieren tekstlint is ideaal voor het toevoegen van persoonlijke touch aan geschenkverpakkingen, zoals cadeauboxen, bloemboeketten, flessen, en meer. Het kan ook worden gebruikt voor het decoreren van kaarten, scrapbooks, uitnodigingen en andere creatieve projecten.

Crêpe lint

Het crêpe lint is een uniek en veelzijdig lint dat perfect is voor het toevoegen van textuur en dimensie aan geschenkverpakkingen, decoraties en ambachtelijke projecten. Met zijn gerimpelde en kreukelige textuur biedt dit lint een speelse en interessante esthetiek die je creaties onderscheidend maakt.

Kenmerken:

 • Materiaal: Het lint is gemaakt van hoogwaardig crêpepapier, een licht en flexibel materiaal dat gemakkelijk te manipuleren is. Het oppervlak van het lint heeft een gerimpelde textuur die een uniek en interessant visueel effect creëert.
 • Textuur: Het crêpe lint heeft een karakteristieke gerimpelde textuur die zorgt voor een speels en levendig element in geschenkverpakkingen en decoraties. Deze textuur voegt dimensie en interesse toe aan je creaties en maakt ze visueel aantrekkelijk.
 • Breedte: Het crêpe lint is verkrijgbaar in verschillende breedtes, variërend van smal tot breed, waardoor het geschikt is voor diverse toepassingen en creatieve projecten.
 • Kleuren: Het lint is beschikbaar in een uitgebreid assortiment van heldere en levendige kleuren, waardoor er voor elke gelegenheid en thema een passende kleur te vinden is.
 • Toepassingen: Dit crêpe lint is ideaal voor het toevoegen van textuur en dimensie aan geschenkverpakkingen, bloemstukken, feestdecoraties en meer. Het kan ook worden gebruikt voor het maken van decoratieve strikken, randen en accenten.

 

Katoen linten :

 

Effen Katoen lint

Het effen katoen lint is een veelzijdig en duurzaam lint dat ideaal is voor het toevoegen van een natuurlijke en rustieke uitstraling aan geschenkverpakkingen, decoraties en ambachtelijke projecten. Met zijn zachte en natuurlijke textuur biedt dit lint een warm en authentiek element dat perfect past bij een scala aan gelegenheden.

Kenmerken:

 • Materiaal: Het lint is gemaakt van hoogwaardig katoen, een natuurlijk en duurzaam materiaal dat bekend staat om zijn zachtheid en veelzijdigheid. Het oppervlak van het lint heeft een zachte en matte textuur die een warm en authentiek gevoel geeft.
 • Natuurlijk: Het effen katoen lint heeft een natuurlijke uitstraling die perfect past bij een breed scala aan thema's en stijlen. Het biedt een rustieke en huiselijke esthetiek die ideaal is voor zowel casual als formele gelegenheden.
 • Breedte: Het effen katoen lint is verkrijgbaar in verschillende breedtes, variërend van smal tot breed, waardoor het geschikt is voor diverse toepassingen en creatieve projecten.
 • Kleuren: Het lint is beschikbaar in een selectie van zachte en neutrale kleuren die passen bij een scala aan kleurenschema's en thema's.
 • Toepassingen: Dit effen katoen lint is ideaal voor het verfraaien van geschenkverpakkingen, bloemstukken, handgemaakte kaarten, scrapbookpagina's en meer. Het kan worden gebruikt voor het maken van decoratieve strikken, randen en accenten, en voegt een natuurlijke en rustieke touch toe aan al je creaties.

Fantasie Katoen lint

Het fantasie katoen lint is een uniek en speels lint dat perfect is voor het toevoegen van een creatief en levendig element aan geschenkverpakkingen, decoraties en ambachtelijke projecten. Met zijn kleurrijke en fantasierijke ontwerpen biedt dit lint eindeloze mogelijkheden voor het creëren van vrolijke en opvallende creaties.

Kenmerken:

 • Materiaal: Het lint is gemaakt van hoogwaardig katoen, een natuurlijk en duurzaam materiaal dat bekend staat om zijn zachtheid en veelzijdigheid. Het oppervlak van het lint is bedrukt met fantasierijke ontwerpen, variërend van bloemen en dieren tot abstracte patronen en geometrische vormen.
 • Creatief: Het fantasie katoen lint is perfect voor het toevoegen van een speels en creatief element aan geschenkverpakkingen en decoraties. De levendige en kleurrijke ontwerpen maken het lint ideaal voor kinderfeestjes, verjaardagen, babyshowers en andere vrolijke gelegenheden.
 • Breedte: Het fantasie katoen lint is verkrijgbaar in verschillende breedtes, variërend van smal tot breed, waardoor het geschikt is voor diverse toepassingen en creatieve projecten.
 • Kleuren: Het lint is beschikbaar in een uitgebreid assortiment van kleurrijke en fantasierijke ontwerpen, waardoor er voor elke gelegenheid en thema een passende stijl te vinden is.
 • Toepassingen: Dit fantasie katoen lint is ideaal voor het verfraaien van geschenkverpakkingen, feestdecoraties, handgemaakte kaarten, scrapbookpagina's en meer. Het kan worden gebruikt voor het maken van decoratieve strikken, randen en accenten, en voegt een vrolijke en speelse touch toe aan al je creaties.

Katoenen Ruitjes Lint

Het katoenen ruitjes lint is een charmant en veelzijdig lint dat perfect is voor het toevoegen van een klassiek en tijdloos element aan geschenkverpakkingen, decoraties en ambachtelijke projecten. Met zijn ingetogen en elegante ontwerp biedt dit lint een subtiele en stijlvolle uitstraling die perfect past bij diverse gelegenheden.

Kenmerken:

 • Materiaal: Het lint is gemaakt van hoogwaardig katoen, een natuurlijk en duurzaam materiaal dat bekend staat om zijn zachtheid en veelzijdigheid. Het oppervlak van het lint is bedrukt met een klassiek ruitjespatroon, wat zorgt voor een tijdloze en elegante uitstraling.
 • Stijlvol: Het katoenen ruitjes lint heeft een ingetogen en stijlvol ontwerp dat perfect is voor een scala aan gelegenheden, van formele evenementen tot alledaagse geschenkverpakkingen. Het biedt een subtiele en verfijnde esthetiek die altijd in de mode is.
 • Breedte: Het katoenen ruitjes lint is verkrijgbaar in verschillende breedtes, variërend van smal tot breed, waardoor het geschikt is voor diverse toepassingen en creatieve projecten.
 • Kleuren: Het lint is beschikbaar in een selectie van klassieke en tijdloze kleurencombinaties, waardoor er voor elke gelegenheid en stijl een passend lint te vinden is.
 • Toepassingen: Dit katoenen ruitjes lint is ideaal voor het verfraaien van geschenkverpakkingen, handgemaakte kaarten, scrapbookpagina's, kledingstukken en meer. Het kan worden gebruikt voor het maken van decoratieve strikken, randen en accenten, en voegt een vleugje elegantie toe aan al je creaties.

Wired Naturel Lint

Het wired naturel lint is een veelzijdig en praktisch lint dat perfect is voor het toevoegen van structuur en vorm aan geschenkverpakkingen, decoraties en ambachtelijke projecten. Met zijn ingebouwde draadrand biedt dit lint extra stevigheid en flexibiliteit, waardoor het ideaal is voor het maken van decoratieve strikken en boeketten.

Kenmerken:

 • Materiaal: Het lint is gemaakt van hoogwaardig katoen, een natuurlijk en duurzaam materiaal dat bekend staat om zijn zachtheid en veelzijdigheid. De draadrand van het lint is gemaakt van flexibel metaaldraad, dat gemakkelijk te buigen en te vormen is.
 • Wired Edge: Het wired naturel lint is voorzien van een ingebouwde draadrand langs de randen, waardoor het lint extra stevigheid en structuur krijgt. Dit maakt het lint ideaal voor het maken van decoratieve strikken, boeketten, kransen en andere creatieve projecten.
 • Natuurlijk: Het naturel lint heeft een natuurlijke uitstraling die perfect past bij een scala aan thema's en stijlen. Het biedt een rustieke en huiselijke esthetiek die ideaal is voor zowel casual als formele gelegenheden.
 • Breedte: Het wired naturel lint is verkrijgbaar in verschillende breedtes, variërend van smal tot breed, waardoor het geschikt is voor diverse toepassingen en creatieve projecten.
 • Kleuren: Het lint is beschikbaar in een natuurlijke en neutrale kleur, waardoor het gemakkelijk te combineren is met andere kleuren en materialen.
 • Toepassingen: Dit wired naturel lint is ideaal voor het verfraaien van geschenkverpakkingen, bloemstukken, handgemaakte kaarten, scrapbookpagina's en meer. De ingebouwde draadrand maakt het lint ook geschikt voor het maken van decoratieve strikken, randen en accenten die hun vorm behouden.

Tule Lint

Het tule lint is een lichtgewicht en luchtig lint dat perfect is voor het toevoegen van een delicate en elegante uitstraling aan geschenkverpakkingen, decoraties en ambachtelijke projecten. Met zijn transparante en doorschijnende textuur biedt dit lint een subtiele en verfijnde touch die perfect past bij diverse gelegenheden.

Kenmerken:

 • Materiaal: Het lint is gemaakt van hoogwaardig tule, een lichtgewicht en doorschijnend materiaal dat bekend staat om zijn delicate en luchtige textuur. Het tule lint voegt een vleugje elegantie toe aan geschenkverpakkingen en decoraties.
 • Transparant: Het tule lint heeft een transparante en doorschijnende textuur, waardoor het een luchtige en verfijnde uitstraling heeft. Dit maakt het lint ideaal voor het creëren van subtiele en elegante decoraties.
 • Breedte: Het tule lint is verkrijgbaar in verschillende breedtes, variërend van smal tot breed, waardoor het geschikt is voor diverse toepassingen en creatieve projecten.
 • Kleuren: Het lint is beschikbaar in een selectie van zachte en neutrale kleuren, waardoor het gemakkelijk te combineren is met andere linten en materialen.
 • Toepassingen: Dit tule lint is ideaal voor het verfraaien van geschenkverpakkingen, bloemstukken, handgemaakte kaarten, bruiloftsdecoraties en meer. Het kan worden gebruikt voor het maken van decoratieve strikken, randen en accenten die een delicate en elegante uitstraling toevoegen aan al je creaties.

Web- en Honeycomb-lint

Het web- en honeycomb-lint is een uniek en opvallend lint dat perfect is voor het toevoegen van een speelse en decoratieve touch aan geschenkverpakkingen, decoraties en ambachtelijke projecten. Met zijn intrigerende textuur en levendige ontwerpen biedt dit lint eindeloze mogelijkheden voor creatieve en kleurrijke creaties.

Kenmerken:

 • Materiaal: Het lint is gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals papier of kunststof, en heeft een unieke web- of honingraatstructuur. Dit zorgt voor een interessante en levendige textuur die direct de aandacht trekt.
 • Textuur: Het web- en honeycomb-lint heeft een opvallende textuur met een driedimensionaal effect, waardoor het een speels en decoratief element toevoegt aan geschenkverpakkingen en decoraties.
 • Ontwerpen: Het lint is verkrijgbaar in een verscheidenheid aan kleuren en ontwerpen, variërend van levendige patronen tot subtiele tinten. Hierdoor kun je het lint afstemmen op elke gelegenheid en thema.
 • Breedte: Het web- en honeycomb-lint is verkrijgbaar in verschillende breedtes, waardoor het geschikt is voor diverse toepassingen en creatieve projecten.
 • Toepassingen: Dit lint is ideaal voor het verfraaien van geschenkverpakkingen, feestdecoraties, handgemaakte kaarten, scrapbookpagina's en meer. Het kan worden gebruikt voor het maken van decoratieve strikken, randen en accenten die een speelse en kleurrijke uitstraling toevoegen aan al je creaties.

 

 

0 Reacties

Er is nog niet gereageerd

Reageer

Annuleren

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geeft U toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.